fryckstrands.blogg.se

Måndag 18/9

Jaha då var det dags igen att byta ställe, Michael hade redan hunnit till jobbet när vi kom upp. Vi packade våra saker i bilen och sa sedan hejdå till Desi och Eve. 💜

Då var det dags för sista anhalten innan vi åker hem på fredag. Toluca Lake i LA där Andreas kusin Jonas bor med sin familj. Vi får bo i deras gästhus på tomten. 
De bor granne med sångerskan Megan Trainor och i närheten bor även komikern Steve Carell, coolt!

När vi kom till Jonas så frågade han om Niclas ville följa med på en tur i hans Porsche. Niclas sken upp som en sol och hoppade in. 

Rebecca passade på att få ut lite aggressioner på boxningsbollen i utegymet. 

Sedan badade vi och jag fick ligga lite i solen. ☀️👍😊

De hade en ny hund sedan vi var här senast. 

18mån gamla lilla Simba. Så himla mysig hund. 

Vi har på denna resa fått möta många olika hundraser, alla speciella på sitt sätt. 

Skriv inläggstext 

Söndag 17/9

På förmiddagen åkte vi till ett ställe och killarna åkte gokart. De körde en inbördes tävling som Andreas vann, Michael kom 2:a och Niclas 3:a.

Andreas= Andy
Michael= Wiseness
Niclas= fryckis
 
Rebecca ville också åka men inte själv, på detta ställe kunde man inte åka 2st i samma gokart som man kan på Öland. Hon valde att avstå att åka men var inte glad över det. Då bestämde vi att Desi, Rebecca och jag skulle göra ngt bara vi när de kom åter hem igen efter en Babyshower. 

Skriv inläggstext 

Medan de var borta på babyshower så passade jag på att köra en timmes Tabata pass i trädgården. Tyvärr har det inte blivit mycket av denna vara så det var lite jobbigt men jag kämpade på. 

Jag hittade inte mina träningskläder så antingen har jag glömt dem hemma eller lagt dem på ngt bra ställe som jag hittar när vi packar ur hemma. 

Desi hade beställt fjärilslarver på nätet. Sedan fick man en nätförvaring där man kunde ha sina färdiga fjärilar i. Coolt!

Då var det dags för oss tjejer att åka iväg på pedikyr, det var första ggn för både Rebecca och mig. 

Vi fick sitta i massagestolar och de fixade och trixande med fötterna och naglarna. 
Rebecca fick även blommor på sina tår gratis, för hon som gjorde det tyckte att Rebecca skulle få en bra första upplevelse. 
Ny var Tebecca glad att hon inte ville köra gokart för hon tyckte detta var så skönt och mysigt. 

På kvällen var det lite mys både med djur och barn.Kramkalas... 

Lördag 16/9

Desi och Michael tog oss till Paramount Ranch där de spelat in många filmer och serier. Dr Quinn var en som jag kände igen, kul att få se denna fina inspelningsplatsen mitt ute i ingenstans i Malibu. 

Vi köpte med oss smörgåsar och åt på Malibu beach. Otroligt fint så vi gick runt och kollade i grottor och så en massa konstiga levande havssaker. 

Eve somnade i bilen precis innan vi var hemma igen. "Sjön suger"☀️

De tog oss till ett lite annorlunda pizza ställe. Först fick vi stå i kö ca 30-40 min innan vi kom in och kunde beställa. 

Vi fick börja med att beställa vad vi ville ha på pizzan och sedan gå vidare för att betala och beställa dricka. 
Där fick man ett nummer att ställa på bordet och så kom de och serverade pizzan vid bordet. Alla råvaror var fräscha och de gräddade pizzorna inne i en sten ugn som var vedeldad med öppen låga. God smak på pizzan. 
Till efterrätt tog vi en Nutella/ Calzone. Det var pizzadeg med frukt och Nutella inuti och utanpå.